Friday, December 31, 2010

NU YE interview..

just now i received a called for interview..so sgt alhamdulillah..bcoz i didnt expect that call in weekend. do some google here n there to make sure i dont go out of line during interview..well neves a bit but dont worry,im UITM product anyway..we all trained to be the BEST..klu xdapat keja neh, maw sorok muka bawah tilam sebab wat belagak awal2 dalam blog aku neh hehehe.....ALLAH pls wish me LUCK!

Wednesday, December 29, 2010

wouhuuuuu!!!!!

haaa....tudia,,,tulah bunyinya bila MALAYSIA aku MENANG, yeahh diulang lagi berkali-kali..
MENANG MENANG MENANG MENANG,,,,...hahahaha

memang aku akui TEAM BOLA MALAYSIA dulu orang xpandang pown,even org malaysia sendri pown kengkadang pandang team neh sebelah mata ja..tp macam ne la kawan,biar aku ceritakan soal nasib, macam roda ferriss...kadang putar turun ke bawah, kadang putar naik ke atass...

so skg roda ferris bagi team malaysia kat atas..ahhh nikmat...

p/s team malaysia,jangan leka..aja2 fighting!

Tuesday, December 28, 2010

aku sayang dia



berapa pown harga yang perlu aku bayar untuk selamatkan dia.aku akan cuba sedaya ku.sebab aku sayangkan dia bukan kerana dia seorang lelaki.tapi kerana dia orang yang menghidupkan hatiku.

ada orang mesin rumput..

kawan.biar aku terus terang pada korang.rumah aku neh terletak di kawasan perumahan. lantai depan rumah aku simen.tapi ya ampun.hari ni aku terbangun hanya kerana aku tiba2 dibisingkan dengan mesin ciptaan sapa ntah, mesin neh digunakan untung memotong rumput ya kawan-kawan. hairan. agaknya rumput kawasan mna yang dia tngh potong?

because she CARES..


fakta:

efa ja yang jadi follower aku setakat neh. memang aku mengaku aku xberapa aktif menulis walaupun cita-cita nak jadi penulis. haha..

penerangan:

aku sedar yang aku jarang menjadi kawan yang peduli. sebab aku memang macam ne dari dulu. this girl, efa..she is my bff, bestfren..somehow i dont really care her, what happen to her day, or who hurting her and else, beside before this,i only do cares about my self..

aduan:

hmm what a great of being a selfish fren?..but i admit im selfish before,,how asshame..
but this girl, this efa..she always cares about her fren..me.

cadangan:

so here i am..syazmimi..confess that i love her for being a good fren..the one that cares..thanks you so much for being my follower for my blogs even world keep questioning my ability to write.

i will follow you!!!!

fareWELL and fareHELL 2010!!

aha..just 3 days ahead..xsangka masa menjadi begitu pantas sampaikan xterkejar rasanya. tapi aku secara personal memang xsabar nk blah dari tahun 2010 yang brutal gila neh. flash back blek starting january till now a winter cold december, banyak sangat life changing experiences yang aku dah hadapi. some good and more bad than i expected.tapi aku xleh cakap yang 2010 menayakan hidup aku. aku rasa 2010 just give me the right scene to grow up and to realize that easy life is bored afterall.

hmm..anyway life must go on,everyone know..so no matter how bad 2010 treat me..i wont stop hoping and dreaming.

chiow 2010..!!!

p/s still had no plan for new year eve! damn@&^*&#@#%^....